headerimage

Zoek je goede Haptonomie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Jeffrey, praktijkassistent bij Fysio Naarden. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Haptonomie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830646 WhatsApp

Haptonomie helpt bij blokkades in je lichaam

Emotie in je lichaam

Veel mensen zetten haptonomie in bij lichamelijke klachten die een overduidelijke emotionele lading hebben. Denk aan chronische pijn, vermoeidheid of een burn-out, maar ook aan het verwerken van een traumatische gebeurtenis, ademhalingsklachten en somberheid. Maak direct een afspraak om te ontdekken wat haptonomie voor jouw klachten kan betekenen.

Haptonomie neemt blokkades weg

Een haptotherapeut raakt je aan en helpt je om de relatie tussen je lichaam en je gevoel te verbeteren. De aanraking verbindt jouw gevoel met de balans in je lichaam, hoe je beweegt, de gebaren die je maakt en hoe je contact hebt. Door middel van aanraking laten we zien waar de blokkades in je lichaam zitten en geven we je de middelen om de blokkades weg te nemen.

Behandeling door verbinding

Een klacht kan in je lijf of in je gevoel zitten maar vaak is het een combinatie van beide. Hoe logisch het ook klinkt, ons medisch systeem is er niet op ingericht. Een haptonoom is een zorgverlener die deze verbinding wel maakt en jou begeleidt bij het vinden van een nieuwe balans in een behandeling waar je lichaam, gedachten, gedrag en gevoelens allemaal een rol spelen.

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

455 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top